fbpx

Un adolescent din Turda a dispărut în Spania

Poliția în caută pe untânăr de 17 ani, originar din Turda, care a plecat în Spania şi nu a mai revenit. Familia nu îl mai poate contacta din 28 iulie.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că Szkutar Adrian-Bogdan, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Turda de unde, cu un autocar a ajuns în localitatea Taragona – Spania, nu s-a mai întors, iar din data de 28 iulie nu a mai putut fi contactat de familie.

SEMNALMENTE  – Înălţime 1,70 m, aproximativ 70 kg, par şaten tuns scurt, ochi verzi, ten deschis, fata ovală, nu prezintă tatuaje sau semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: La data plecării  era îmbracat cu o pereche de pantaloni blue-jeans de culoare albastru, un tricou de culoare albastru, pantofi tip sport culoare alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina