fbpx
Ana Maria Danciu, în stânga prefectului

Directorul cancelariei prefectului va studia Dreptul la Facultatea ”Dimitrie Cantemir” Cluj

Directorul cancelariei prefectului județului Cluj, Ana Maria Danciu, va fi pentru a doua oară studentă. Aceasta va studia Dreptul la Facultatea de ”Dimitrie Cantemir” Cluj.

Directorul cancelariei prefectului Gheorghe Vușcan, care este și purtător de cuvânt al instituției, Ana Maria Danciu, a fost admisă a opta, cu media 9.35, la forma de învățământ frecvență redusă pentru anul universitare 2015-2016, la Facultatea de Drept din Cluj a Universității ”Dimitrie Cantemir” București.

Ana Maria Danciu are 33 de ani, iar prima facultate pe care a absolvit-o, la zi, a fost Jurnalismul la Univeristatea Babeș-Bolyai. De altfel, ea este și căsătorită cu un jurnalist cunoscut, Florin Danciu. Înainte a ocupa funcția de la Prefectură, Ana Maria Danciu a fost purtătorul de cuvânt la PSD Cluj. Aceasta a declarat pentru CLUJUST.ro că dintre profesiile dreptului preferă și se gândește la avocatură.

Forma de învățământ ”frecvență redusă” de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj atrage an de an oameni cu funcții sau chiar patroni din diverse domenii, care doresc să studieze dreptul, atât de util în numeroase situații. Avantajul acestei forme de învățământ este că poți merge la cursuri din două în două week-enduri, atât sâmbăta, cât și duminica. În fiecare din aceste zile sunt câte 6-8 ore de cursuri. Anul trecut au absolvit Dreptul la FR șeful unui serviciu de la Direcția de Drumuri, un funcționar din Primărie, un antreprenor din Turda, directorul unei companii de recuperări creanțe, asociata unei firme de turism din Bistrița, angajați de la cabinete notariale și mulți alții.

Printre profesorii care predau studenților de la ”Camtemir” Cluj se numără mai mulți judecători de la Curtea de Apel Cluj, numeroși avocați cu experiență din Baroul Cluj, coordonatorul biroului teritorial al Avocatului Poporului, un medic legist de renume și un filosof îndrăgit.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina