fbpx

Un adolescent de 17 ani este acuzat că a vrut să-și omoare fratele!

Polițiștii clujeni îl acuză pe un adolescent de 17 ani de tentativă la infracțiunea de omor calificat, faptă comisă împotriva fratelui său. Acuzatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul de 17 ani, din comuna Pălatca, județul Cluj, a fost reținut în 30 august pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.

”În fapt, în seara zilei de 29 august a.c., pe fondul consumului de alcool, între tânărul de 17 ani și fratele acestuia, de 18 ani, din comuna Pălatca, a izbucnit un conflict spontan. În acest context, tânărul de 17 ani i-ar fi aplicat fratelui său o lovitură de cuțit în zona abdominală și ar fi părăsit locul faptei, fiind găsit în apropierea locuinței.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma examinării medico-legale, s-a constatat că leziunile cauzate de tânărul de 17 ani au pus în primejdie viața fratelui său.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața judecătorului de drepturi și libertăți, a fost dispusă măsura arestului la domiciliul unei rude.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina