fbpx
sursa foto transilvaniareporter.ro

Sportivi de top pe lista creanțelor salariale de la Jolidon

Mai mulți sportivi de top din Cluj, între care o mare handbalistă și o luptătoare medaliată cu bronz la europene, apar în tabelul preliminar al creanțelor companiei Jolidon, finalizat recent de administratorul judiciar.

Administratorul judiciar al societăți Jolidon Import Export SRL, aflată în procedura insovenței din luna iunie, a trecut mai mulți sportivi în tabelul creditorilor la categoria creanțelor salariale, unde majoritare sunt angajate de la fabrica de lenjerie.

La categoria creanțelor salariale sunt trecute 185 de persoane, care au de recuperat în total 228.957 lei. Majoritatea sumelor sunt sub 1.000 de lei sau puțin peste această valoare.

Ani Senocico
Ani Senocico

Sume mai mari au de primit handbalistele care au jucat în echipa ”U” Jolidon. Ani Mihaela Senocico, Florina Maria Chintoan, Roxana Diana Cîrjan, Cristina Enache, Cristina Diana Boian, Ștefania Florea, Irina Ivan, Ana Maria Măzăreanu, Andreea Lucretia Tetean au de primit fiecare câte 4.363 de lei.

Alte handbaliste de pe ligtă sunt Simona Oana Vintilă – 3.426 lei, Raluca Elena Mihai – 3.426 lei și Magdalena Elena Paraschiv – 4.293 lei. Soțul acesteia din urmă, Viorel, are de primit 4.053 lei.

În fruntea listei salariaților creditori este kinetoterapeului Victor Baciu cu 6.274 lei.

Ana Maria Paval (sursa foto voceatransilvaniei.ro)
Ana Maria Paval (sursa foto voceatransilvaniei.ro)

Unul dintre creditori este Ana Maria Paval cu 4.363 lei, cea care este socotită cea mai bună luptătoare din România. În 2014, a fost medaliată cu bronz la Campionatele Europene de lupte. Este legitimată la CSM Cluj. Pe lista creanțelor Jolidon este și luptătorul Rareș Chintoan cu 2.947 lei.

Directorul adjunct Olga Stanciu apare pe lista creanțelor salariale cu 3.451 lei, iar directorul general Gabriel Cîrlig este trecut cu 6.013 lei.

 

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!