fbpx

Uioreanu a ajuns acasă: ”voi solicita urna mobilă pentru a vota”

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a ajuns acasă de la Penitenciarul Gherla, unde a stat 5 luni în arest preventiv.
Uioreanu ajuns acasa clujust.ro (1)
Uioreanu a fost adus de către fiul lui cel mare, Alexandru, și de către o cunoștință. ”Nimeni nu s-a așteptat să ies într-o oră și  jumătate cu procedurile de la Penitenciar. Deci cu intratul e mai greu, dar cu ieșitul mai ușor. ”, a spus fostul președinte CJ Cluj din partea PNL.
uioreanu acasa (5)În poarta casei, acesta a dat declarații presei: ”Cu un pas în casă mă simt mult mai bine. A fost o perioadă grea, dar a trecut și sper acum ca revederea cu familia să șteargă toate neplăcerile. Familia și cei doi băieți. Ce mi-am dorit cel mai mult a fost să ajung acasă și am ajuns. Să-mi văd cei doi băieți.”
Liberalul Horea Uioreanu spune că a urmărit la televizor campania electorală și că va vota în 16 noiembrie: ”Voi vota cu urna mobilă, cum am votat și primul tur. Am urmărit toate dezbaterile și mi se pare cea mai anostă campanie electorală. Tematica prezidențialelor este total ocolită. Votul e secret”
Horea Uioreanu va sta arestat la domiciliu în imobilul din cartierul Andrei Mureșanu în care locuiește și mama lui. Aceștia locuiesc la etașul 1 al imobilului din cartierul rezidențial vechi al Clujului.
casa uioreanu
Uioreanu trebuie să se prezinte la instanță ori de câte ori este solicitat, nu are voie să vorbească cu martorii și ceilalți inculpați din dosar (Ioan Bene, Vasile Pogăcean, Gabriel Davidescu și Ioan Petran). Dacă polițiștii îl vor prinde în afara domiciliului, se va întoarce după gratii.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!