Acasă » ȘTIRI » Trimis în judecată pentru că l-a amenințat pe Facebook pe celebrul YouTuber clujean Nelson Mondialu
Nelson Mondialu

Trimis în judecată pentru că l-a amenințat pe Facebook pe celebrul YouTuber clujean Nelson Mondialu

Un clujean stabilit în Dublin pe nume Strugurel Lingurar a fost trimis în judecată pentru că l-a amenințat pe Facebook pe celebrul YouTuber clujean Nelson Mondialu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca l-au trimis în judecată pe Strugurel Lingurar pentru amenințări la adresa lui Nelson Simone Pop, alias Nelson Mondialu, fapt anunțat de ZiardeCluj.ro.  Trimiterea în judecată s-a produs după un an și jumătate de la plângerea depusă de Nelson. ”Eu le-am spus: Ce faceți măi oamenilor? Nu înțeleg de ce a durat atâta ancheta”, ne-a relatat vedeta YouTube.

Clujust vă prezintă fragmente din rechizitoriul procurorilor:  ”La data de 05.04.2017 persoana vătămată Pop Nelson Simone a formulat plângere penală cu privire la faptul că de aprox. 3 luni de zile inculpatul Lingurar Strugurel postează pe adresa de Facebook ameninţări la adresa sa şi a soţiei sale.(…)

Având în vedere lipsa de comunicare a persoanei vătămate în sensul dorit de inculpat, în perioada ianuarie 2017 – 4 aprilie 2017 acesta din urmă a început să posteze aproape zilnic injurii, denigări şi ameninţări pe adresa de Facebook.

Ameninţările directe au fost prezentate de persoana vătămată sub forma a 10 fişiere şi îl prezintă pe inculpat în împrejurări diferite.”

”Fapta inculpatului Lingurar Strugurel. care, în perioada ianuarie 2017 – 4 aprilie 2017, pe adresa de facebook a postat public în repetate rânduri ameninţări cu moartea, cu acţiuni violente precum şi cu alte infracţiuni contra persoanei, adresate persoanei vătămate Pop Nelson Simone ameninţări care i-au produs acesteia o stare de temere, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ameninţare prev şi ped de art. 206 al. 1 C. Pen., cu aplicarea art. 35 al. 1 C. Pen. (zece acte materiale).”

Dosarul se află în faza camerei preliminare la Judecătoria Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns