fbpx

Trei femei au văzut cum un TIR se urcă pe mașina lor FOTO/VIDEO

Șoferul unui TIR nu a observat un autoturism și a dat să se urce pe el. Norocul celor trei femei, care erau în mașină, a fost că TIR-ul s-a oprit după ce a târât mașina câțiva metri până pe trotuar. Accidentul a fost filmat de un alt șofer.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Plevnei și Branului din Cluj-Napoca. TIR-ul și mașina erau paralele, ambele virând la dreapta. Mașina se afla  pe banda din dreapta, iar TIR-ul pe cealaltă bandă. În curbă, TIR-ul efectiv a prins mașina la mijloc și a împins-o până pe trotuar. Martorii povestesc că șoferul TIR-ului, de la firma CLAR International, nu a semnalizat intenția de a vira la dreapta și a susținut ulterior că nu are nicio vină și a refuzat constatarea amiabilă. Când părțile au mers la Poliție, șoferul TIR-ului a avut surpriza să fie așteptat cu o filmare de pe o cameră de supraveghere, intrată în posesia polițiștilor. Șoferul declarat vinovat de poliție a contestat decizia.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina