fbpx

Subprefectul Dan Codrean a făcut o mărturisire în fața avocaților

Subprefectul Dan Codrean, avocat suspendat din cauza funcției pe care o ocupă, a făcut o mărturisire la Adunarea Generală a Baroului Cluj, unde a vorbit în calitate de invitat, ca reprezentant al Prefecturii.

Subprefectul Dan Codrean, suspendat momentan din avocatură, a vorbit cu emoție în fața celor peste 600 de avocați: ”Aici mă simt ca acasă și asta face ca și emoția din glas să fie mai evidentă”. Acesta a transmis un mesaj de felicitări din partea prefectului, după care le-a vorbit avocaților în nume propriu.

”Dată fiind calitatea de subprefect și cea de avocat, gânduri personale într-o formă atipică. Vă fac o mărturisire. De la momentul în care am acceptat propunerea de a ocupa această funcție, mi s-a adresat în mod repetat o întrebare: Dacă profesia de avocat are sau nu legătură sau e mai dificilă sau mai ușoară decât administrația public? Altfel spus, dacă prefer administrația în locul profesiei? Până acum am eschivat un răspuns tranșant, dar astăzi cred că este un moment prielnic în care pot să mă destăinui cu o sinceritate dezarmantă și să spun că profesia de avocat pentru mine este și va fi iubirea dintâi, așa că să știți că tot aici mă voi întoarce și după ce renunț sau știu eu ce-mi rezervă viitorul pe partea de administrație publică”, a spus subprefectul.

Dan Codrean a fost numit subprefect anul trecut după demisia lui Mihnea Iuoraș, tot avocat, dar în alt Barou, care a primit o condamnare cu amânare pentru complicitate la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.

Actualul subprefect a urat succes Baroului Cluj: ”Eu, așa cum îmi doresc și pentru mine, ca practician al profesiei de avocat, doresc ca Baroul și activitatea Baroului să urmeze același trend pe care l-a avut până acum și succesul pe care ni-l dorim cu toții!”.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns