fbpx

Taximetrist înjughiat de alt şofer care nu i-a acordat prioritate

Un tânăr de 26 de ani din Bucureşti este cercetat de poliţişti pentru că l-a înjunghiat pe un taximetrist şi i-a distrus parbrizul maşinii. Conflictul a pornit de la faptul că şoferul din Bucureşti, care era şi băut, nu i-a acordat prioritate taximetristului.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 7 septembrie, la ora 4.30. La faţa locului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au constatat că un bărbat care conducea un autoturism pe strada Observatorului nu ar fi acordat prioritate de trecere unui taximetru, iar între şoferi şi alte persoane aflate în zonă s-a iscat un scandal.

În urma altercaţiei, conducătorul taximetrului a fost înţepat cu un obiect ascuţit în zona gambei şi i-a fost distrus parbrizul autovehiculului. Victima, un bărbat de 31 de ani, din Cluj- Napoca, a fost transportat la UPU 1 pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Conducătorul celuilalt autovehicul implicat, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, precum şi alte 3 persoane au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie. “În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului de 26 de ani s-a stabilit că acesta era sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prevăzute de Codul penal.”, se arată într-un comunicat IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!