fbpx
Maria Mirabela Nuțu (sursa foto facebook.com)

Tânăra care a lovit o procuroare în sala de judecată a fost trimisă în judecată

Tânăra care a lovit o procuroare în sala de judecată, în timp ce avea mânile încătușate, a fos trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, pentru ultraj judiciar.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au finalizat urmărirea penală şi, prin rechizitoriul cu nr. 580/P/2016 din 28.07.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Maria Mirabela Nuțu, cercetată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar. Mai exact, a lovit o tânără procuroare, numită în funcție prin decret prezidențial în 2012.

”În fapt, în sarcina inculpatei, s-a reținut că în data de 17.07.2016, în jurul orei 12:06, în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Timișoara, în sala de ședințe nr. 278 unde se soluționa propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara de arestare preventivă a acesteia în dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mâinile încătușate  și i-ar fi adus amenințări d-nei procuror Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În urma loviturii, persoana vătămată, Macrea Loredana, a suferit vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 ( trei ) zile de îngrijiri medicale.”, se arată în comunicatul Parchetului Curții de Apel Timișoara.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Detalii despre caz AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina