fbpx

Fostul șef al Poliției Municipiului Cluj-Napoca este noul director al Poliției locale

Fostul șef al Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, pensionat la 1 iulie, este noul director general al Poliției Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Marcel Bonțidean, care era din 2009 șeful Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a pensionat în baza legii care permite pensionarea după 25 de ani de muncă.

”Începând de astăzi, 3 august 2016, domnul Marcel-Nicu Bonțidean este director general al Direcției Generale Poliția Locală. Funcția a fost ocupată în urma unui concurs de recrutare, care a avut loc în perioada 20 iulie – 2 august 2016 și a constat în: selecția dosarelor, probă scrisă și interviu. Concursul s-a desfășurat în conformitate cu H.G. nr. 611/2008”, se arată în comunicatul biroului de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Comisarul şef (r) Marcel Bonţidean a fost în perioada 2007-2008 director adjunct la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş, iar în rest a avut funcții doar în Cluj. CV-ul îl puteți vedea AICI 

Declarația de avere din 2016

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina