fbpx

Tânăr din Cluj-Napoca, arestat pentru trafic cu ecstasy și etnobotanice

Un tânăr de 23 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru trafic cu pastile ecstasy și etnobotanice.

În 27 martie , poliţiştii Secției 4 de Poliție din cartierul Mănășturi l-au prins în flagrant delict pe tânărul Alexandru Părăuan, care avea asupra lui 70 de comprimate cu inscripţia MDMA (ecstasy), 38 de pliculeţe autosigilante cu substanţe susceptibil a fi psihoactive, un cântar electronic, un grinder şi suma de 1.275 de lei.

În aceeași zi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatulu pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

”Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200 de grame de substanţe psihoactive, 2 grame de cannabis, un grinder, 2 telefoane mobile şi 22 de pliculeţe cu urme de susbstanţe psihoactive.

La data de 28.03.2019, inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă, iar prin încheierea de şedinţă din data de 28.03.2019 instanţa de judecată a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.A.M.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina