fbpx
sursa foto Facebook Ovidiu Satmari

Suspecți de furturi blocați în trafic și scoși cu forța din mașină de ”mascați” VIDEO

Acțiune spectaculoasă a polițiștilor clujeni de la Serviciu pentru Acțiuni Speciale (SAS). Aceștia au blocat în trafic pe Calea Turzii trei bărbați suspectați de furturi din locuințe și i-au scos din mașină cu forța.

Poliţiştii clujeni au reuşit destructurarea unui grup infracţional format din cinci persoane, specializat în comiterea de furturi din locuinţe prin folosirea unor calităţi mincinoase. Aceștia se dădeau angajaţi ai regiei de apă sau ai companiei de gaz.

Doi dintre ei, de 37 şi 39 de ani, din Cluj, au fost opriţi de către poliţişti, în trafic, pe raza localităţii Gilău, imediat după comiterea unui furt din locuinţă, în 2 februarie.  Cei doi, ar fi pătruns într-o locuinţă din Cluj-Napoca, folosindu-se de calităţi false. În acest context, ar fi profitat de neatenţia părţii vătămate şi ar fi sustras circa 6.000 de lei, sumă găsită asupra lor la momentul depistării.

Ceilalți trei bărbați, cu vârste între 23 și 44 de ani, au fost depistate în 11 februarie pe raza municipiului  Cluj-Napoca. ”În jurul orei 18:30, autoturismul cu care se deplasau cei bănuiţi de comiterea infracţiunii, a fost interceptat şi blocat în trafic, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca. Întrucât persoanele din autoturism nu au colaborat la solicitarea poliţiştilor,  refuzând să deschidă portierele ori să coboare din autoturism, s-a intervenit în forţă. Cei trei suspecți au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Secţiei 4 Poliţie.”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Asupra acestora, şi în autoturism, au fost găsiți circa 2.000 de lei și portmonee, telefoane mobile, laptop, a căror provenienţă urmează a fi clarificată.

Poliţiştii clujeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns