fbpx

Subiectele și Baremele la examenul de primire în profesia de avocat 2020. Vezi cum a fost

Publicăm Subiectele şi Baremele la proba scrisă tip grilă, susţinută în data de 20 septembrie 2020 la examenul de primire în profesia de avocat, pentru obţinerea titlului de avocat stagiar şi pentru obţinerea titlului de avocat definitiv, septembrie 2020.

Un candidat din Cluj a precizat pentru Clujust cum a fost la examen: ”A durat foarte mult pana am intrat in sali, dar in rest nu au fost probleme. Ne-au lasat sa intram cu apa, au fost colegi pe care i-au lasat sa mearga la toaleta, spre deosebire de cum am auzit ca a fost in anii anteriori

Eram grupati cate 90, in banci puse la 2 metri una de alta, despartiti de alte grupe cu ceva pereti montati acolo in hala.  A fost chiar greu examenul, astept rezultatul.”

STAGIARI – SUBIECTE: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

STAGIARI – BAREM: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

ERATĂ: La întrebarea 53 de la grila 1 – Stagiari, corespondență întrebarea 50 la G2, întrebarea 54 la G3 și respectiv întrebarea 56 la G4, răspunsurile corecte sunt A și C (în loc de A).
Baremul rectificat se găsește AICI.

DEFINITIVI – SUBIECTE: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

DEFINITIVI – BAREM: Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

Contestaţiile la baremul probei de examen din data de 20 septembrie 2020 vor putea fi formulate și depuse până cel târziu luni, 21 septembrie orele 16,00.

Contestaţiile se pot depune prin email la adresa office@inppa.ro și vor fi redactate după modelul formularului de mai jos.

Termenul limită de depunere a contestațiilor la barem:

luni, 21 septembrie orele 16,00.

Descărcaţi AICI formularul pentru contestaţii.

Prezentul anunţ a fost postat pe site-ul www.inppa.ro 20 septembrie 2020, ora 16,00

Comments

comentarii

Lasă un răspuns