fbpx

Un bărbat a rupt zeci de oglinzi la mașini pe două străzi din Cluj-Napoca

Un bărbat de 34 de ani, despre care martorii spun că era în stare de ebrietate, a rupt zeci de oglinzi la mașini parcate pe străzile Nicolale Titulescu și Liviu Rebreanu din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea. ”In noaptea de 19/20 septembrie a.c., in juriul orei 02.40, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Sectia 3 Poliție au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strazile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoana necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate. La fata locului, polițiștii au identificat un numar de 11 autoturisme avariate. Pana in acest moment (ora 13, 20 septembrie – n.red), 4 persoane s-au deplasat la sediul Politiei municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Persoana bănuită că a vandalizat mașini a fost identicată în această seară de politisti.  Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca.  Sunt continuate cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns