fbpx
Victima cu zgârietură pe gât și gulerul tăiat

”Stilizezi” gulerul cu cuțitul și ești liber. Doar unul dintre scandalagii din piața auto a fost arestat

Rudele persoanelor care au ajuns în spital înjunghiați în diferite locuri la scandalul din piața auto din Gilău sunt revoltate că unul dintre cei doi frați cuțitari este liber. Acesta i-a țăiat gulerul la geacă și l-a zgâriat pe gât pe un bărbat care a apucat să se ferească.

Elisei Lăcătuș, unul dintre cei doi frați care au pornit scandalul în piața auto, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Asta după ce patru persoane care au ajuns la spital cu tăieturi au depus plângeri penale, unul fiind în stare gravă. Lăcătuș este acuzat de tentativă de omor. În schimb, fratele lui, Dafinel Muncaciu (fost Lăcătuș) este cercetat în stare de libertate, ceea ce a generat nemuțumirea victimelor. ”Ne este frică de acești oameni”, spune rude la victimelor din famlia bulibașei Rudi Varga. Cel care a fost atacat primul este Alexandru Rostaș, zis Țambric, iar fratele acestuia a fost zgâriat pe gât de Dafinel, potrivit martorilor. Pe lângă asta, i-a fost  ”stilizat” gulerul de la haină cu o tăietură. Rudele lui Țambric spun că cei doi frați s-au lăudat tot timpul că beneficiază de protecția unor polițiști. Atât cei doi frați, cât și cei din familia Varga erau cu mașini la vânzare în piață. Dafinel Muncaciu deține un adevărat parc auto de mașini aduse din străinătate și dă bani cu camătă.

Fotografii și filmări de la locul incidentului

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina