fbpx

Răfuială în târgul auto. Doi frați l-au atacat pe ginerele bulibașei Rudi Varga și au tăiat patru oameni

Răfuială în târgul auto din Gilău, Cluj, între două familii de romi, înrudite prin alianță. Doi frați l-au atacat pe ginerele bulibașei Rudi Varga și au tăiat patru oameni care au sărit în ajutorul celui bătut. Cei doi mai au un frate care e căsătorit cu fiica celui pe care l-au atacat în piața de mașini!

O sursă de încredere care cunoaște cele două clanuri de romi care s-au răfuit în piața auto din Gilău a povestit pentru Clujust.ro cum a început conflictul și cine sunt cei implicați.

În dimineața zilei de sâmbătă, 23 aprilie, ginerele bulibașei Rudi Varga, cunoscut sub porecla Țambric (pe nume Rostaș), stătea în mașina pe care vroia să o vândă. Doi frați, Dafinel Muncaciu (fost Lăcătuș) și Elisei Lăcătuș, rivali mai vechi au lui Țambric, au trecut pe lângă mașina acestuia și l-au luat la bătaie. Rudele din familia Varga au sărit în apărare, numai că cei doi frați au scos cuțitele și au făcut patru victime: unul este rănit grav, unul este înjunghiat în picior, altul în gât și în picior și al patrulea în abdomen. Trupele speciale al Poliției au intervenit în forță și au imobilizat scandalagii, iar ambulanețele cu răniți au aglomerat curtea de la Unitatea de Primire Urgențe. Cei doi frați au fost duși la audieri la parchet, urmând ca procurorul să decidă dacă îi reține și pripune arestarea preventivă.

Dafinel Muncaciu și Elisei Lăcătuș
Dafinel Muncaciu și Elisei Lăcătuș

Sursa noastră spune că cei doi frați sunt scandalagii și că Dafinel Muncaciu ar fi omorât un om spre sfârșitul anilor 90, dar că a luat vina asupra lui fratele lui, Strugurel, care era minor. Acesta din urmă este căsătorit chiar cu fiica lui Țambric, cel de la care a pornit scandalul din piața de mașini. Potrivit surselor Clujust, Dafinel Muncaciu ar fi cel mai potent cămătar din Cluj. De asemenea, se ocupă cu vânzare de mașini, care ar fi furate. În lumea clanurilor, se spune că Dafinel ar fi ”prăduitor” la Poliție, adică informator, și că de aceea își permită să facă anumite lucruri fără să pățească nimic. Acesta deține imobile pe strada Tăietura Turcului și în Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca și este apropiat de fostul șef al poliției clujene, Ioan Păcurar, dar și de un senator de Cluj.

Țambric este căsătorit cu fiica lui Rudi Varga, Lidia. Cea de-a doua fiică a bulibașei, Dana Varga, a fost consilierul premierului Victor Ponta, cu rang de secretar de stat.

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!