fbpx
Locul 1 la baschet

Facultatea de Drept UBB Cluj, doar pe locul 5 la Hexagonul Facultăților de Drept 2016

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai s-a clasat pentru prima dată înafara podiumului la Hexagonul Facultăților de Drept, care anul acesta a avut loc la Iași. Clujul a luat locul 1 doar la proba sportivă de baschet și ultimul loc la cea de drept constituțional.

premiu hexagon iasi2În această dimineață a avut loc festivitatea de premiere de la Hexagonul Facultăților de Drept. Din păcate, rezultatele nu au fost cele așteptate pentru clujeni. Echipele din Cluj au luat locul 2 la proba de drept penal, locul 3 la drept civil și 6 la drep constituțional.

La probele sportive, studenții din Cluj au ocupat locul 3 la șah, locul 6 la tenis de masă, 1 la baschet și 6 la fotbal.

Prin urmare, Facultatea de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general.

Reprezentantul Facultății de Drept UBB Cluj, prodecanul Șerban Diaconescu, a glumit un pic pe seama rezultatelor: ”Când m-a asezat domnul rector lângă cupă, am crezut că va veni cupa la Cluj. Ne-am bucurat de ospitalitate, dincolo de locurile mai mici sau mai mari vom pleca cu primavăra în suflet. Mulțumim celor de la Iași pentru tot ce ați făcut pentru noi”, a spus Diaconescu

Echipa facultății din Cluj (cu mențiunea că e Ioana Toporăscu, nu Oana)

participanti hexagon 2016

Decanul Facultății din Timișoara, Lucian Bercia si-a exprimat uimirea si parerea de rau ca Bucurestiul si Clujul au avut clasari slabe: ”Nu știu dacă s-a mai întâmplat în istoria hexagonului ca Bucureștiul și Clujul să rămână înafara podiumului”

Marea câștigătoare este Facultate de Drept din Craiova, care a intrat recent în hexagon. Echipele oltenilor au luat locurile 1 la probele de civil, constituțional și fotbal, cea mai disputată probă sportivă.

Au mai participat facultățile de drept de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu și Universitatea de Vest Timișoara

Ediția de anul viitor va avea loc, în premieră, la Chișinău. De altfel, facultatea de drept a Universității din Chișinău a primit diplome de excelență și de fair-play la Iași.

Comments

comentarii

Preţul energiei electrice în Europa a atins marți un nou nivel record, depăşind pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră.... Citește mai mult
În locul fostului Spital de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, va fi amenajat un Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie. Marți a avut loc predarea-primirea amplasamentului unde se va ridica construcția.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!