fbpx

Speakeri inediți la Zilele Baroului Cluj: specialiști în comunicare și bune maniere

Seminarul profesional de la Zilele Baroului Cluj, eveniment ce are loc în 19-20 iunie, nu va fi ținut de specialiști în Drept, cum se obișnuia, ci din alte domenii. Organizatorii s-au gândit să aducă ceva nou la ediția de anul acesta, astfel că au chemat un profesor universitar îndrăgit, specialist în comunicare, și o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, specialistă în politețe.

anca-serban-1Zilele Baroului Cluj debutează în 19 iunie 2015, de la ora 16, cu seminarul profesional, ce va dura două ore, la Grand Hotel Italia. Timpul este împărțit egal de cei doi invitați. Prima temă este “Eticheta în mediul business”, despre care va vorbi Anca Șerban, fondatoarea proiectului ManierArt. Medic stomatolog la bază, Anca Șerban le face oamenilor cunoștință cu politețea prin intermediul proiectului ManierArt, pe care l-a creat în februarie 2012. A avut numeroase apariții publice prin care a susținut conceptul de Lady și tot ce înseamnă bune maniere. De asemenea, aduce la suprafață politețea adaptată zilelor noastre prin intermediul unor evenimente în librării, ceainării și restaurante. Susținătoare pasionată a conceptului de Lady a dezvoltat un Club –Ceaiul de la ora 6- pentru doamnele care vor să trezească noblețea și să ajute la dezvoltarea societății în care trăim.

Aurel-CodobanA doua temă de la seminar va fi “Cum să convingi in acelasi timp instanta și clientul? “ , susținută de profesoul universitar dr. Aurel Codoban. Acesta predă atât la Universitatea Babeș-Bolyai, cât și la Facultatea de Drept Cluj a Universității ”Dimitrie Cantemir”. Are o experiență vastă în domeniul comunicării, oferind, potrivit blogului spu, servicii de ”consultanta, terapie si antrenamentul comunicarii interpersonale si publice, analize si prognoze semiotice asupra actiunii si eficientei mesajelor electorale, dasupra emblemelor, logo-urilor si imaginii de brand ale propriei publicitati si ale concurentei (inclusiv prognoze semiotice asupra sexului viitorilor copii).”

Ziua se va încheia cu o petrecere privată în clubul Diesel din Piața Unirii.

Zilele Baroului Cluj se mută în 20 iunie la Complexul Turistic Căpuș din localitatea Căpușu Mare, unde va avea loc un eveniment recreativ: picnik, barbeque, cu petrecere în aer liber şi program pentru copii. Baroul va pune la dispoziţia celor doritori un mijloc de transport din Cluj-Napoca la Complex Turistic Căpuş.

Baroul Cluj va solicita INPPA ca participarea avocaţilor la eveniment să  fie acreditată cu 10 puncte de pregătire profesională continuă .

Organizatorii evenimentului sunt Baroul Cluj și Centrul Teritorial Cluj al Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților.

Avocații care vor să participe la seminarul profesional, club-bar party şi eveniment recreativ trebuie să achite o taxă de 185 lei. Avocații stagiari pot să plătească doar pentru petrecerea din club 50 de lei. Însoțitorii care vor să meargă la cele două petreceri trebuie să achite 130 de lei, iar copiii au gratuitate. Doritorii se pot înscrie până la data de 15 iunie la secretariarul Baroului sau al INPPA Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina