fbpx

Spații de birouri disponibile în inima Clujului. Notarul Tony Gorun pune în aplicare conceptul de servicii integrate

Societatea notarială Gorun & Asociații a anunțat că închiriază spații de birouri traducătorilor, evaluatorilor, arhitecților, inginerilor de cadastru și topo, avocaților sau oricăror specialiști care oferă servicii imobiliare. Locația este în inima Clujului, pe strada Regele Ferdinant. Astfel, notarul Tony Gorun pune în aplicare conceptul de servicii integrate anunțat într-un interviu Clujust din octombrie 2015.

Atunci, Tony Gorun spunea că intenționează să adune în același loc specialiști ce oferă servicii conexe actului notarial, pentru ca oamenii să nu mai fie puși pe drumuri nici inainte de act, nici după.

Spațiile  din clădirea de pe strada Regele Ferdinand nr.5, unde funcționează societatea notarială Gorun & Asociații, au fost amenajate elegant și sunt pregătite pentru a fi ocupate.

Anunțul postat de societatea notarială sună în felul următor:

”Gorun & Asociații închiriază traducătorilor, evaluatorilor, arhitecților, inginerilor de cadastru și topo, avocaților sau oricăror specialiști care oferă servicii imobiliare, spații de birouri clasa A cu suprafețe cuprinse între 25-50 mp în clădirea – sediu din Municipiul Cluj Napoca str. Regele Ferdinand Nr.5.

Oferta noastră presupune un cost lunar ce include închirierea locațiilor + furnizarea următoarelor servicii:
• serviciu de recepție,
• serviciu de date ( internet) serviciu de telefonie fixa,
• serviciu de curățenie, salubritate, protecție și pază, monitorizare video ( la cerere),
• spațiu de publicitate, serviciu stocare informație pe server, asistență GDPR /Protejare date.

Vizionarea, prezentarea în detaliu și rezervarea se face cu o prealabilă programare la numărul de telefon: 0372763762”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina