fbpx
Acasă » AVOCATURA » Adunarea generală a Baroului Cluj va avea loc, în premieră, la Auditorium Maximum
Auditorium Maximum

Adunarea generală a Baroului Cluj va avea loc, în premieră, la Auditorium Maximum

Adunarea generală a Baroului Cluj și a filialei Cluj a Casei de Asigurări a Avocaților va avea loc, în premieră, într-un cadru academic, la Auditorium Maximum.

Consiliul Baroului Cluj, în temeiul art.52 din Legea nr.51 din 1995 și Consiliul de Administrație al Filialei Cluj a CAA, în temeiul art.68 alin.3 din Statutul CAA, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Baroului Cluj și a Filialei Cluj a CAApe data de 16 martie 2019 ora 10,00 la AUDITORIUM MAXIMUM din incinta Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, str.Mihail Kogălniceanu nr.5.

Au dreptul de a participa la Adunarea Generală a Baroului Cluj şi de a-şi exercita dreptul de vot, toţi avocaţii care sunt înscrişi în Tabloul Baroului cu drept de exercitare a profesiei şi nu se află în situaţii ce atrag incompatibilitatea ori suspendarea dreptului de exerciţiu al profesiei sau, după caz, nu se află în executarea unei sancţiuni disciplinare.

Conform dispozițiilor art.58 alin.1 din statutul CAA, au dreptul de a participa la Adunarea Generală a Filialei Cluj a CAA toți membrii filialei, respectiv toți avocații cu drept de exercitare a profesiei, înscriși în barou, avocații titulari ai altor prestații de asigurări sociale, în condițiile legii, avocații pensionari și urmașii avocaților cu drepturi proprii de pensie.

Absenţa nejustificată a avocaţilor va fi considerată abatere disciplinară şi va fi sancţionată conform legii.

Depunerea candidaturilor pentru alegerea delegaţilor la Congresul Avocaţilor 2019, respectiv pentru desemnarea unui reprezentant propus al Baroului Cluj pentru Comisia Centrală de Disciplină, se poate face până cel târziu la data de 28 februarie 2019 la secretariatul Baroului Cluj, conform Regulamentului pentru alegerea delegaților la Congresul Avocaților și a Regulamentului pentru desemnarea reprezentatului propus de Baroul Cluj pentru Comisia Centrală de Disciplină.
Absenţa nejustificată a avocaţilor va fi considerată abatere disciplinară şi va fi sancţionată conform legii.”, se arată în anunțul CONSILIUL BAROULUI CLUJ  și CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL FILIALEI CLUJ A CAA.

Întrebat de Clujust.ro cum de s-a ajuns la această locație după ce în anii anteriori adunarea a fost la locații de lux, precum Grand Hotel Italia și Grand Hotel Napoca, avocatul Mihai Neamț, purtător de cuvânt al Consiliului Baroului Cluj, a spus că s-a dorit la respectivele locații, dar nu s-a găsit o dată liberă în week-end. ”Dacă puneam în timpul săptămânii, nu venea lumea și este nevoie de cvorum, astfel că am ales o zi de sâmbătă și am găsit liberă această locație. Nici la Casa de Cultură a Studenților nu era liber. De asemenea, noi trebuie să luăm în calcul două date, în cazul în care nu este cvorum la prima convocare, a doua trebuie să fie în decurs de 15 zile”, a precizat Neamț.

Sala Auditorium Maximum esteun simbol al Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca prin prisma numeroaselor evenimente culturale găzduite aici, precum și a festivităților de absolvire a facultății sau deschideri de an universitar organizate pe scena acestuia. Sala de 1000 de locuri mai găzduiește spectacole de muzică, concerte ale Filarmoniii clujene teatru, operă sau expoziții, precum și seminarii și dezbateri.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina