clujust.ro

Soluția JustAll combină cel mai nou laptop cu Sintact.ro și un sistem de rate cu aprobare rapidă

Wolters Kluwer Romania anunță încheierea unui parteneriat cu unul dintre furnizorii consacrați de soluții de închiriere din România, pentru a oferi un pachet complet dedicat profesiilor liberale: acces la platforma de documentare juridică Sintact.ro, laptop performant, Windows 11 și soluții de finanțare cu plata în rate egale.

Ești informat, ești echipat

JustAll – Soluție completă pentru profesioniști, include:

  • Laptop Asus Ultrabook, licență Windows 11 (preinstalată) și garanție 3 ani;
  • Soluție de plată în rate egale dedicată profesiilor liberale; 
  • Acces nelimitat în perioada contractuală la platforma de documentare juridică Sintact.ro Expert Plus, dezvoltată de Wolters Kluwer România.

Asus Ultrabook este un partener de încredere pentru sarcinile de zi cu zi la birou, dar și pentru întâlniri în oraș sau o deplasare la instanță. Este adaptat pentru activitatea dinamică, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru profesioniștii de astăzi. Variantele de laptop disponibile, Optim și Premium, cu configurații corelate cu nevoile și stilul de lucru al abonatului, au garanție 3 ani și oferă serviciul “Pick-up & Return” – next business day – în cazul unei probleme hardware, beneficiezi de ridicarea laptopului de acasă, în următoare zi lucrătoare după solicitare.

Soluție de finanțare cu aprobare rapidă și minimum de acte necesare

Profesioniștii care aleg JustAll beneficiază de analiza rapidă a solicitării de finanțare în baza unui număr redus de documente. Termenul standard de răspuns este de doar o zi lucrătoare. Echipamentele se închiriază pe o perioadă de 36 de luni, fără obligația de a le cumpăra. La finalul termenului de închiriere, abonatul alege fie să înceteze contractul și să returneze echipamentul închiriat, fie să îl achiziționeze. 

Printre categoriile profesionale cărora li se adresează pachetul complet JustAll se numără cabinete de avocatură, societăți profesionale civile de avocați, notari publici, executori judecătorești, practicieni în insolvență, experţi tehnici, experți contabili și contabili autorizaţi, auditori financiari, consultanţi fiscali ș.a.

Modulul Expert Plus din platforma legislativă Sintact.ro asigură accesul la cea mai vastă bază de informații juridice din România: Legislație românească și europeană: include integral legislaţia românească cu toate variantele consolidate, pentru orice dată calendaristică (trecut, prezent, viitor) aleasă de utilizator, pentru peste 209.000 de acte, dar și actele normative ale Uniunii Europene publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L (legislaţie): peste 54.000 de acte, de la data aderării României la Uniunea Europeană (2007) până în prezent; Monitorul oficial partea a VI-a; Jurisprudenţă românească și europeană: peste 15 milioane de spețe recente, astfel cum au fost emise de instanțele judecătorești și peste 18.000 de spețe prelucrate cu note sau comentarii; Reviste juridice: colecțiile complete ale unor publicații precum Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Drept European, Revista Dreptul, Revista Forumul Judecătorilor, Revista Penalmente Relevant, Revista Studii și Cercetări Juridice; Comentarii la nivelul articolelor de lege: peste 24.000 de articole de lege comentate (101 de seturi de comentarii) de către specialiști de marcă, organizate în 14 pachete distincte și grupate în patru module (Legal, Business, Fiscal şi Public); Modele de documente: peste 1.134 de modele de contracte, modele de cereri şi acţiuni în justiţie, ce pot fi utilizate ca model pentru operațiuni juridice curent, Navigator fiscal și legal.

Documentele necesare pentru analiza dosarului de finanțare sunt Declarația de impozit pentru ultimul an fiscal închis (declarația unică pentru cabinete individuale, declarația 204 pentru societăți) și Registrul de încasări și plăți pe ultimele 3 luni. La finalul contractului, abonatul are posibilitatea de a alege între 3 variante: opțiunea de returnare a echipamentelor și achiziționarea unora noi; opțiunea de a continua închirierea sau solicitarea unei oferte de achiziționare pentru echipamentele închiriate. 

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul JustAll – Soluție completă pentru profesioniști

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!