clujust.ro

Doi clujeni arestați pentru trafic de droguri. Aveau peste 3000 grame canabis și peste 1100 grame 3-CMC

Cei doi inculpați, de 29 și 31 de ani, au fost arestați preventiv în dosare diferite, la propunerea procurorilor DIICO Cluj.

”În data de 02.11.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi inculpați, cercetați în două cauze penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, și efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauze s-a reținut faptul că, începând cu anul 2021 și până în prezent, cei doi inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit droguri de risc (canabis) și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive ( 3-CMC) mai multor consumatori din județul Cluj.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate 3029,3 grame canabis, respectiv 1.166,4 grame 3-CMC, 15 grame de ciuperci cu efect halucinogene, suma de 46.000 de lei două cântare de mare precizie, un aparat de vidat și mai multe terminale mobile.

În cursul zilei de astăzi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celor 2 inculpați.”, a transmis DIICOT.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!