fbpx

Sesizarea lui Mateescu cu privire la judecătoarea Adriana Stoicescu a fost respinsă de către Inspecția Judiciară

Inspecția Judiciară a decis respingerea sesizării făcută de către șeful CSM Bogdan Mateescu cu privire la postarea judecătoarei Adriana Stoicescu.

Soluția cu privire la sesizarea Inspecției Judiciare despre care am scris aici a fost anunțată chiar de către Stoicescu pe pagina sa de facebook.

Puțin după postarea fericitei soluții, Adriana Stoicescu i-a mulțumit public avocatului care a asistat-o în procedura disciplinară, precum și tuturor celor care au susținut-o:

,,Doar cine a trecut pe acolo înțelege emoția pe care ți-o pricinuiește o astfel de procedură disciplinară.

Nu voi face nicio referire la soluție, vreau doar să îi mulțumesc prietenului meu, bănățeanul meu drag, avocat Doru Costea, pentru susținere, pentru că a stat mai bine de 3 ore alături de mine, pentru că mi-a dat o lecție fantastică de drept si morală, de bun simț și respect.

Sper că toți cei care îmi citesc postările, indiferent că rezonează sau sunt în dezacord cu mine, vor înțelege că tot ceea ce fac are un singur scop: triumful adevărului și dreptății.

Vreau să trăiesc într-o țară în care oamenii se respectă și sunt respectați, în care adevăratele valori sunt cele care dau tonul și, mai ales, o țară în care justiția își înțelege menirea. Aceea de a servi oamenilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!

Rămânem aproape!”

Comments

comentarii

În 2021, echinocţiul de toamnă are loc astăzi, 22 septembrie, la ora 22:21 şi reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu ecuatorul ceresc.... Citește mai mult
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.... Citește mai mult
O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a verificat depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.... Citește mai mult
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!