fbpx
Roberto Hasnaș, în centrul imaginii cu geacă albastră

Șeful Poliției Rutiere bistrițene către o agentă din subordine: ”Tu c..vă ce ești!”

Teroare în poliția bistrițeană. Stenograme din dosarul penal în care sunt anchetați șeful inspectoratului Judetena de Poliție Bistrița Năsăud, șeful Poliției Năsăud și șeful Poliției Rutiere arată că acesta din urmă o presa psihic pe o subalternă bănuit că ar fi colaborat cu Corpul de Control al IGPR.

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud, Ovidiu Mureșan, șeful Poliție Năsăud, Leon Cloșca și șeful poliției rutiere din județ, Robeto Hasnăș sunt anchetați de DNA Cluj pentru abuz în serviciu și falsificare de acte oficiale. Dosarul scoate la iveală că șeful IPJ și șeful de la Rutieră o terorizau pe o agentă de circulație, pe care Mureșan o suspecta că ar fi colaborat cu inspectorii de la Corpul de Control al Poliției Române, potrivit EVZ.ro. Mureșan îi dădea ordine lui Hasnaș cum să procedeze cu subalterna Gabriela Gaie.

Discuție din 18 august 2014

Ovidiu Mureșan:„Păi, fă-o să se sinucidă …”

Roberto Hasnaș: „Păi nu-i fac toată ziua, tot o omor, am trimis- o singură … o trimit singură să-și rupă capul, șefu’. … Uitați-vă vă rog la planificare, că i-am băgat trei zile de noapte, i-am băgat … o bag de noapte, o bag cu unu’, o bag cu altul, să fie gelos bărbatu-so … ce să mai fac, să pun pe unu să o f…, să o filmeze? Ce dracu’, bat-o soarele …”.

Ovidiu Mureșan: . ”Îi pita și cuțitu’ la tine în mână, taie-i … găsește soluții …”.

Ulterior, în septembrie, șeful de la Circulație, Roberto Hasnaș, discută cu comisarul Mureșan și îl informează că presiunea a dat roade.  Hasnaș era nemulțumit de faptul că, în timp ce era la o nuntă,  a fost sunat de Ovidiu Mureșan, care i-a reproșat că agenta nu își face datoria.

Discuție din 1 septembrie 2014

Roberto Hasnaș: ”Șefu’, de aceea i-am zis eu, ieri: «Tu c..vă ce ești! Tu, mă, din cauza ta nu stau eu liniștit lângă nănanși la nuntă, tăt ies afar’, mi-ai f… nunta …». Am zis: «Am eu grijă de tine» ….Era stresată, plângea acolo la calculator … da’ am eu grijă de ea, o bag în teroare din aia, deci tăt să plângă tătă ziua, tătă ziua numa’ plânge … nesimțită ordinară și c..vă”.

Cei trei șefi din poliția bistrițeană au fost arestați preventiv în 25 noiembrie pentru abuz în serviciu și falsuri inclusiv în documentele unor accidente cu morți și răniți.

 

Comments

comentarii

3 comentarii

  1. la IPJ Gorj condus de CARAGEA VIOREL SALVADOR denumit baronul cu epoleti situatia este de multi ani mult mai dramatica.Desii abuzurile sale au fost semnalate de zeci de politisti si dovedite de corpul de control al MAI acesta este tinut in continuare in functie datorita sprijinului politic PSD si datorita sumelor de bani imense pe care le stringe si le imparte la IGPR si MAI pentru a se tine in functii.

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina