fbpx

Ședința festivă a Consiliului Local Baia Mare, de Sărbătoarea Castanelor, cu reprezentanții orașelor înfrățite

Consiliul Local Baia Mare s-a întrunit în ședință festivă cu ocazia Sărbătorii Castanelor ediția. 2022.

”Am avut bucuria să primim în orașul nostru, la ședința festivă a Consiliului Local Baia Mare, organizată de Sărbătoarea Castanelor, reprezentanții municipiilor țărilor vecine și prietene, cu care suntem înfrățiți.

Evenimentul a avut loc în Sala de conferințe Vulturul Negru din centrul istoric și a fost încă un prilej de a discuta pe teme importante cu reprezentanții orașelor înfrățite cu Baia Mare, după o perioadă în care, din cauza restricțiilor datorate pandemiei, acest lucru nu a fost posibil.
Baia Mare este un oraș multicultural, multietnic, care își respectă cetățenii și vecinii, fiind un adevărat partener în caz de nevoie și o gazdă primitoare în momente de bucurie.”, a precizat primarul Cătălin Cherecheș.

Comments

comentarii

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, în comuna Iara din Cluj. O femeie și un bărbat au fost consultați la fața locului de echipajul SMURD.... Citește mai mult
Șase pacienți, dintre care doi la Cluj, au primit o nouă șansă la viață datorită transplantului, în decurs de mai puțin de 48 de ore. Medicii clujeni și din alte orașe din România și-au unit puterile și au pornit într-o cursă contracronometru pentru viață.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!