fbpx

Parada Sărbătorii Castanelor din Baia Mare FOTO

Copii, tineri, sportivii și artiștii din Baia Mare au mărșăluit în aplauzele privitorilor la Parada Sărbătorii Castanelor.

”Parada Sărbătorii Castanelor este acel moment din an în care invităm la o binemeritată plimbare, în aplauzele cetățenilor care privesc de pe margine, tot ceea ce are orașul nostru, comunitatea băimăreană, mai de preț: copiii, tinerii, sportivii și artiștii noștri!

Suntem cei mai bogați, noi, comunitatea băimăreană: avem talente în toate domeniile, îi susținem noi, cei din administrația locală, cu tot ceea ce se poate, iar ei ne onorează pe toți cu talentul, rezultatele și prestigiul pe care îl obțin prin multă muncă și dăruire!

Rezultatele se obțin cu mult efort și sacrificiu, iar renumele orașului nostru ajunge de fiecare dată departe datorită lor. Respect și prețuire pentru toți cei care cinstesc comunitatea noastră și Baia Mare!”, a precizat primarul Cătălin Cherecheș.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!