fbpx

Concert Antonia și prezentare de modă la petrecerea ce a încheiat Zilele Baroului București 2022

O petrecere în aer liber a încheiat seria de evenimente cu ocazia Zilelor Baroului București.

”Baroul București a încheiat suita de evenimente prin care am aniversat 191 de ani de avocatura bucureșteană. După deja tradiționalele competiții de fotbal, tenis de masa si sah- care au de la an la an din ce in ce mai mulți participanți, ieri a venit rândul mesei rotunde pe marginea tendințelor avocaturii in 2022 – eveniment la care au participat cca 80 de invitați, atât din rândul confratilor, cât si din raindul reprezentantilor altor barouri fin țara si din Europa.

Seara, la Clubul Diplomatic, Havana si Antonia- pe scena si modelele de la Viggo, Sarto Bespoke si Bitolia- pe covorul rosu, au întreținut o atmosfera plăcută la Garden Party-ul la care au participat circa 500 de confrați. Andreea Marinescu si Gabriel Fatu, Catalin Botezatu, Oana Badea si Adrian Nartea au contribuit din plin la un party care a plăcut majorității participanților.

Atmosfera a fost destinsa, deschiderea si confraternitatea au prevalat iar muzica, cocktailurile, vinul si dansul au făcut ca cea mai rece seara din acest septembrie sa nu mai para așa rece…După peste 7 ore de petrecere peluza arată impecabil, fapt care întărește ideea ca ținuta si conduita avocatilor bucureșteni este una de gala.”, a postat vicepreședintele UNBR Daniel Fenechiu.

Comments

comentarii

Un accident soldat cu două victime a avut loc pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!