fbpx

Anuala Artelor 2022 «Centrul Artistic Baia Mare» în cadrul Sărbătorii Castanelor

Artiști și iubitorii frumosului la Anuala Artelor 2022. Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în a doua zi de Sărbătoare a Castanelor a avut loc vernisarea expoziției și lansarea albumului de artă Anuala Artelor 2022 «Centrul Artistic Baia Mare».

Expoziția poate fi admirată în perioada septembrie – noiembrie 2022 pe simezele Galeriei Hollósy a Centrului de Artă Contemporană Colonia Pictorilor și reunește artiști plastici băimăreni și invitați din Polonia, Andrzej BIERNACKI, Jerzy FOBER, Andrzej SZAREK.

Cu această ocazie, aveți posibilitatea de a descoperi puțin din culisele vieții artistice băimărene, fiind invitați să vizităm și atelierele deschise, situate în Pavilionul Réti/Grünwald din incinta centrului.

Comments

comentarii

Astăzi, 28 februarie, „U” Cluj va înfrunta campioana României, Farul Constanța, pe Cluj Arena, în runda 28 din Superliga.... Citește mai mult
Datorită conținutului său de vitamina K, persoanele care iau anumite anticoagulante își pot pune întrebarea dacă ar trebui să evite consumul de varză kale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!