fbpx

Anuala Artelor 2022 «Centrul Artistic Baia Mare» în cadrul Sărbătorii Castanelor

Artiști și iubitorii frumosului la Anuala Artelor 2022. Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în a doua zi de Sărbătoare a Castanelor a avut loc vernisarea expoziției și lansarea albumului de artă Anuala Artelor 2022 «Centrul Artistic Baia Mare».

Expoziția poate fi admirată în perioada septembrie – noiembrie 2022 pe simezele Galeriei Hollósy a Centrului de Artă Contemporană Colonia Pictorilor și reunește artiști plastici băimăreni și invitați din Polonia, Andrzej BIERNACKI, Jerzy FOBER, Andrzej SZAREK.

Cu această ocazie, aveți posibilitatea de a descoperi puțin din culisele vieții artistice băimărene, fiind invitați să vizităm și atelierele deschise, situate în Pavilionul Réti/Grünwald din incinta centrului.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!