fbpx

Sechestru pe apartamente în Cluj și București, cumpărate de un medic reținut pentru mită

Procurorii au pus sechestru pe două apartamente deținute de un medic în Cluj și București. Medicul de la Casa de Pensii Gorj a fost reținut pentru luare de mită.

Doi medici, o asistentă şi o infirmieră din Gorj au fost reţinuţi pentru luare de mită. Mai exact, aceştia luau bani de la pacienţi pentru a le elibera documente ce serveau pensionării anticipate.

Medicul de la Casa de Pensii din Gorj a reușit să obțină, de-a lungul mai multor ani, nu mai puțin de 150.000 lei, pentru care nu a putut face dovada provenienței în fața procurorilor. De aceea, aceștia au dispus imediat blocarea conturilor, dar și un sechestru pe două apartamente deținute de doctor în Cluj și în București, relarează Antena 3 CNN.

Astfel, omul este cercetat și pentru că încerca să ascundă sursa banilor ce îi deținea de la pacienți, iar prin intermediul familiei a cumpărat nu mai puțin de trei apartamente, pentru care a plătit aproape 300.000 euro.

Medicul se folosea de o infirmieră și de o asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, care identifica inițial persoanele dispuse să ofere mită pentru a obține decizii de pensionare anticipată, bineînțeles ilegale. Astfel, asistenta primea de la medic chiar și 300 lei pentru fiecare persoană racolată în parte.

Comments

comentarii

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.... Citește mai mult
Când spui primăvară, e imposibil să nu te gândești la urzici cu usturoi și mămăligă. Încă din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abundă în 17 vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns