fbpx

Manipulare marca Cuculis în cazul avocatului acuzat de crimă de la Iași

Avocatul abonat la TV Adrian Cuculis a ieșit în presă cu o ”știre bombă” despre cazul avocatului Sebastian Felecanu din Iași, acuzat că și-a aruncat iubita de la etaj. Bomba se răsuflă când vă spunem că ”expertiza” la care face referire Cuculis sunt de fapt observațiile unui expert criminalist în expertiza care este în desfășurare și care este realizată de o comisie de la Institutul Național de Expertize Criminalistice (INEC). Avocatul inculpatului, Mihai Giurgea, spune că ori este o confuzie ori inducere în eroare.

Cuculis este în acest caz avocatul rudelor femeii decedate, ca de altfel în mult alte dosare în care este de partea părților civile care încearcă să obțină daune. Căci de acuzare se ocupă oricum parchetul.

„Răsturnare de situație în cazul Felecanu de la Iași, acolo unde avocata Monica cioată a fost aruncată de la geam. Noua expertiză în cauză a scos la iveala minciuna inculpatului. Credeam că este foarte posibil ca după ce avocata a fost aruncată de la geam, Felecanu să fi folosit un pantof de-al acesteia pentru a imprima o urmă de talpă în interiorul imobilului pe pervaz, ca și cum aceasta s-ar fi sinucis (aceasta din urma este concluzia rezonabilă pe care o putem trage).

Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată.”, a declarat Cuculis, citat de BZI.ro

Mai jos vă arătăm dovada că nu este vorba de nicio expertiză, ci sunt observațiile unui expert criminalist din Cluj în cadrul expertizei pe care o face INEC la solicitarea instanței.

Contactat de Clujust.ro, avocatul Mihai Giurgea din Baroul Cluj, care îl reprezintă pe acuzat, s-a arătat uluit de declarațiile avocatului Cuculis: ”Nu este vorba de o expertiză, ci de o opinie. Este fie o confuzie a unui specialist în drept, fie o inducere intenționată în eroare, ceea ce este și mai grav.”, ne-a spus avocatul clujean. Potrivit acestuia, clientul său intenționează să-i facă o plângere la Barou avocatului Cuculis.

Comments

comentarii

Meciul disputat în deplasare de CFR Cluj cu echipa lui Hagi s-a încheiat cu o remiză. Clujenii revin acasă doar cu un punct și se mențin pe poziția a treia a clasamentului.... Citește mai mult
Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de canabis.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!