Udrea și soțul prin Cluj

Se îngroașă insolvența pentru firma soțului Elenei Udrea

Pe lângă firma SDC Imobiliare din Cluj care a cerut intrarea în insolvență a firmei soțului Elenei Udrea, s-au mai alăturat la dosar trei firme în calitate de creditori.

În dosarul deschis de SDC la Tribunalul Ilfov (unde are sediu pârâta) împotriva societății Realtopfarma SA au mai depus cereri societățile Truck Service SRL, Cesaco Invest SRL și Apollo Junior SRL, toate din Cluj. Truck Service este firmă de construcții, Cesaco închiriază macarale, iar Apollo comercializează material lemnos. Toate au fost contractate pentru mega-proiectul imobiliar Transilvania Smart City, pentru care s-au asociat SDC Imobiliare a omului de afaceri Ștefan Berciu și Realtopfarma a lui Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, și a soților Petrovan din Maramureș.

Tribunalul Ilfov a stabiilit primul termene de judecată în dosarul în care se cere deschiderea insolvenței Realtopfarma pe data de 7 aprilie.

De asemenea, împotriva firmei lui Alexandrov curg executările silite. Despre acestea puteți citi AICI

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns