fbpx

Se caută consilier juridic la Curtea de Apel Cluj! Postul este nou înființat

Curtea de Apel Cluj a lansat concurs pentru angajarea, în premieră, a unui consilier juridic. Acesta la lucra în cadrul Departamentului economico-administrativ, în special pe achiziții, dar va întocmi și acte pentru litigiile în care este parte Curtea.

Ministerul Justiției a alocat, în toamnă, Curții de Apel Cluj un post de consilier juridic, care va fi încadrat ca funcționar public, clasa I, grad superior. Potrivit președintelui Curții, judecător Denisa Băldean, instituția are nevoie de consilier juridic pentru achiziții, dar și pentru litigiile în care personalul auxiliar cere drepturi salariale, în care Curtea de Apel este parte alături de Minister și în care actele erau redactate de conducerea instanței.

Termenul de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 26 noiembrie. Condițiile specifice sunt: diplomă de licență în științe juridice și vechime în specialitatea studiilor de minim 9 ani.

Concursul se va desfășura în trei etape:

  1. Selecția dosarelor de înscriere, în termen de 5 zile lucrătoare de la data termenului de depunere a dosarelor
  2. Proba scrisă în 14 decembrie, la sediul Curții de Apel Cluj
  3. Interviu, în termen de maxim 5 zile de la dara probei scrise

Actele necesare pentru înscrierea la concurs și bibliografia

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!