fbpx
Acasă » ȘTIRI » Scandal la un majorat la Colegiul de Transporturi Cluj. Tatăl sărbătoritului a fost tăiat de un invitat minor VIDEO

Scandal la un majorat la Colegiul de Transporturi Cluj. Tatăl sărbătoritului a fost tăiat de un invitat minor VIDEO

Un majorat ce a avut loc în sala de evenimente de la Colegiul de Transporturi din Cluj-Napoca s-a terminat cu scandal între tatăl sărbătoritului și trei minori, dintre care unul l-a tăiat în zona coastelor.

Majoratul a avut loc în seara de 30 iunie la sala de evenimente a Colegiului de Transporturi de pe strada Bistriței, unde majoritatea invitaților sunt elevi.

Tatăl sărbătoritului le-a povestit polițiștilor care au ajuns la fața locului că trei minori au spart tot prin baie, iar el i-a trimis acasă. Ulterior, unul dintre ei l-a tăiat cu un obiect necunoscut în curtea unității.

Martorii au spus că cei trei scandalagii sunt doi frați gemeni din Mărișel, între care cel care l-a rănit pe bărbat, și un prieten de-al lor.

Tinerii au fugit de la fața locului, dar au fost prinși, la scurt timp, de către polițiști, care au deschis un dosar penal.

Suspectul care l-a rănit pe bărbat

”In noaptea de 30.06/1.07., am fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce se afla in incinta unui local public, la majoratul fiului sau, a fost agresat de catre trei tineri, in urma unor neintelegeri. În urma incidentului, cei trei au plecat de la faţa locului, fiind identificaţi şi depistaţi de către poliţişti în zona Pieţei Mărăşti.

Cei în cauză, în vârstă de 17 ani, din Mărişel şi Sărădiş, au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale, fiind înregistrat un dosar penal.”, a precizat pentru Clujust.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Dacă ați surprins un incident, scrieți-ne și trimiteți imagini pe adresa office@clujust.ro sau pe pagina de Facebook

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina