fbpx

Scandal la bezinăria Gazprom din Cluj-Napoca FOTO

Un bărbat a fost încătușat în această dimineață petru că a făcut scandal în singura stație PECO a grupului rus Gazprom din Cluj-Napoca.

Angajații benzinăriei Gazprom de pe strada Oașului din Cluj-Napoca au apăsat butonul de panică în jurul orei 8.30. Un echipaj al unei frme de pază și două echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. ”Era un bărbat băut, care a încercat să mă lovească”, a spus agentul de pază. Scandalagiul a fost încătușat de polițiști și dus la secția de poliție. ”Este vorba de un tânăr de 33 ani din localitatea Cătina, județul Cluj, care a adresat injurii personalului stației, după ce angajații l-au atenționat că deranjează clienții Acesta a fost sancționat în baza legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Simona Vîrci. Potrivit polițiștilor, bărbatul agresiv era sub influența băuturilor alcoolice și a fost recalcitrant cu clienții stației PECO.

statie gazprom cluj

 

 

 

Comments

comentarii

7 comentarii

  1. Sa va fie rusine agenti de paza de doi lei….niste gunoaie de oameni….omul consuma si voi sariti la scandal….de nu venea politia nu stiati ce sa faceti…

  2. Daca nu vinea Politia p sugea ti ca s o ridicat nebunu! Va propun ceva sa se bata parte n parte amândoi agenti cu Victor pe 1000€! Va tine?

  3. Nici măcar nu e Gazprom

  4. Toți retarzii de 2lei provin din zone rurale

  5. Felicitari domnule. Domnul primar (tatal dumneavoastra) trebuie sa fie mandru de plodul lui .

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina