fbpx

Șapte avocați stagiari din Cluj merg mai departe în concursul pentru INM

CLUJUST a identificat șapte avocați stagiari din Baroul Cluj care au trecut de prima probă din cadrul concursului de admitere în Institutul Național al Magistraturii (INM).

Cu toate că au intrat în profesia de avocat ca stagiari în 2013 și 2014, șapte din Cluj vor deja să-și schimbe cariera, astfel că participă la concursul de admitere la INM. În cazul că vor fi admiși, ei vor fi doi ani auditori de justiție și se vor pregăti pentru a ocupa funcția de judecător sau procuror.

Avocații stagiari din Baroul Cluj care au trecut testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice pentru admiterea în INM sunt Ana-Maria Cârlănaru – 80 de puncte, Bogdan Rebrean – 78 puncte, Petruța Cotoi (78), Bogdan Emil Naș (75), Ioan Cristian Buzan – 77 puncte, Flaviu Mureșan (72) și Fulvia Mădălina Iancu  – 70 de puncte. Primii patru și-au depus dosarul de înscriere la Tribunalul Cluj, iar ultimii trei la Parchetul Tribunalului Cluj

Din 3167 de candidați pentru INM, au rămas 425 care concurează pentru cele 140 de locuri de auditor de justiție. Pe ultimul loc a fost tot un clujean, Ioan Domițian Părăuan, cu 0 puncte.

Următoarea probă constă în test grilă privind raționamentul logic și are loc în 13 septembrie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns