fbpx

Absolvenți de la Drept UBB Cluj cu punctaje mari la testul de cunoștințe juridice pentru INM

CLUJUST a identificat cinci absolvenți de anul acesta de la Facultatea de Drept a UBB Cluj care au punctaje de 80 sau peste la proba eliminatorie de testare a cunoștințelor juridice pentru admiterea în INM.

În primii zece candidați din lista cu rezultatele sunt doi absolvenți de la Facultatea de Drept UBB Cluj: Laura Prodea din Sibiu – 85 puncte, care vrea să devină procuror, și Vlăduț Crăciun din Maramureș – 84 de puncte, care vrea să devină judecător.

Alți trei absolvenți de la Cluj cu punctaje mari vor să devină auditori de justiție pentru a ocupa o funcție de judecător:

  • Amelia Băbuță din Neamț – 83 de puncte
  • Ana Maria Ștețco-Mihali din Maramureș – 82 de puncte
  • Ștefan Alexandru Toma din Bacău – 80 de puncte. El a fost șeful de promoție anul acesta la Facultatea de Drept a UBB Cluj.

Cele mai mari punctaje au fost de 90, fiind obținute de doi candidați, din Gorj și Covasna.

Au rămas 425 de candidați care vor susține următoarea probă elimintorie în 13 septembrie, cea de testare a raționamentului logic.

Comments

comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va avea loc semnarea contractului de execuție privind modernizarea Parcului Feroviarilor. „Un proiect extraordinar de important”, spune edilul.... Citește mai mult
Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.... Citește mai mult
O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a fost victima gropilor slab semnalizate din Cluj-Napoca și s-a ales cu o fractură de gleznă.... Citește mai mult
CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!