fbpx

Șantierul parking-ului de pe Negoiu e o mare baltă…la propriu. Nu se lucrează deloc

Dacă treceți pe lângă șantierul parking-ului de pe strada Negoiu, din Mănăștur, veți avea parte de o imagine dezolantă. Groapa săpată de constructor s-a umplut de apă de la ploi, iar diverse materiale plutesc pe apă. Alte materiale de constrcuții zac pe margine.

Deși pe un panou scrie cu multe semne de exclamare că se lucrează, oamenii din zonă afirmă dezamăgiți: ”au început lucrările și apoi le-au abandonat. Nu se mai face nimic”. Pe șantier este un singur om.. paznicul.

santier parking negoiu (5)

La una din ultimele conferințe, primarul Emil Boc a spus că ar fi vrut să-l întrebe pe omul de afaceri Ioan Bene, cel care ar fi preluat firma care construiește, ce se întâmplă cu parking-ul, dar nu a mai apucat căci a demarat ancheta DNA, iar Bene a fost arestat preventiv.

Constructorul parking-ului de pe Negoiu, Construdava SRL, cu sediul în Maramureș, a intrat în insolvenţă la începutul anului şi a prezentat un nou grafic de execuţie, de reeşalonare a lucrărilor, iar noul termen de finalizare e februarie 2015.

Parking-ul ar trebui să aibă 5 etaje și 376 locuri de parcare.  Asocierea Construdava – ICCO Braşov a câștigat de la Primărie contractul la valoarea de 6,5 milioane lei.

image

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina