fbpx

Revelion la Cluj-Napoca, în inima orașului! Vezi programul

În fiecare an, de Revelion, mii de clujeni și turiști sărbătoresc trecerea dintre ani în atmosferă de sărbătoare, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca au pregătit pentru noaptea dintre ani un spectacol energizant, cu muzică bună și momente de poveste.

Concertele încep luni, 31 decembrie 2019, la ora 22:00, cu trupa Datina. DJ Project vor urca pe scenă la 22:50 și vor întreține atmosfera din Piața Unirii până aproape de miezul nopții.

Punctul culminant va avea loc în Piața Avram Iancu, la ora 00.00, unde un impresionant spectacol de artificii va marca trecerea în Noul An.

Sărbătoarea continuă cu muzică bună în Piața Unirii, de la ora 00:15, pe melodiile interpretate de Arpy & Zip Band.

—-
Organizator: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca
Parteneri principali: Terapia – o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex

Totodată, ajunul Anului Nou este ultima zi în care clujenii și vizitatorii se pot bucura de cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită în data de 31 decembrie, după următorul program:
⛸10:00-11:30
⛸12:00-13:30
⛸14:00-15:30
⛸ 22:00-01:00

—-
Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, utilizează și reproduce materiale foto și video care conțin imaginea publică a participanților la activitățile din cadrul evenimentului „Revelion 2020 la Cluj-Napoca”. Aceste materiale sunt păstrate în arhiva instituției pe o perioadă de 10 ani, fiind utilizate exclusiv în vederea promovării imaginii municipiului și a evenimentelor ulterioare în mediul online, mass-media, materiale de promovare digitale și tipărite, prezentări și rapoarte.

Primăria municipiului Cluj-Napoca nu intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal provenite din imaginea publică a participanților într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate.

Persoanele care nu doresc ca imaginea lor publică să fie utilizată de către primăria municipiului Cluj-Napoca sunt rugate să ne contacteze la adresa dpo@primariaclujnapoca.ro pentru a șterge/ evita orice posibilă utilizare a acesteia.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina