fbpx

Raed Arafat: ”Avocatul Poporului o să intre în istoria pandemiilor din lume pentru că noi vom fi studiu de caz, fără discuție”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, susține că atacul Avocatului Poporului la Curtea Constituțională privind carantina are un efect extrem de grav în lupta cu pandemia.

”Avocatul Poporului o să intre în istoria pandemiilor din lume pentru că noi vom fi studiu de caz, fără discuție. Ce am pățit noi în România foarte puțini au pățit. Să dărâmi toată legislația  cu care lucrezi, indiferent – e corct, nu e corect – deci noi n-am făcut altceva decât să avem perioade de blocaj și vid legislativ, iar perioada aia se vede în analiză. Eram foarte bine și mergeam spre bine, iar la un moment vezi cum urcă. A dus la o neîncredere în populație.

(…) Ce să mă mai duc să discut cu doamna Weber?! Nu comentez oameni. Eu comentez fapte. Fapta de la Avocatul Poporului are un efect extrem de grav la o luptă cu o pandemie. Nu o zic doar eu, o zice oricine.  (…) Ne-a lipsit un cuvânt: poate la începutul pandemiei l-am avut, dar apoi l-am pierdut. E vorba de înțelepciune. A fost o lipsă de înțelepciune…”, a spus Raed Arafat la Medika TV,  citat de Stiripesurse.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns