Procurorul General, Tiberiu Nițu, în vizită secretă la Cluj

Procurorul General Tiberiu Nițu a fost astăzi la Cluj, unde a participat la Conferința internațională de criminalistică și i-a vizitat pe procurorii de la Parchetul Curții de Apel Cluj. Nimeni nu a anunțat însă mass-media.

Procurorul general a fost de dimineață la Conferința internațională de criminalistică ””Clasic şi modern în obţinerea şi valorificarea ştiinţifică a probatoriului” la hotelul Napoca. Organizatorii conferinței din cadrul Laboratoului interjudețean de experitize criminalistice și Serviciul Criminalisti al Poliției Cluj nu au anunțat mass-media despre oaspetele de vază. Nici reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj nu au considerat că este important că comunice acest lucru.

De la conferința de criminalistică, unde au particpat experiți în domeniu contra unei taxe de participare, procurorul Nițu a mers la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Nici de aici, nimeni nu a anunțat vizita, știută fiind relația rece sau inexistentă pe care o are acest parchet cu jurnaliștii. Ultimul comunicat de presă este din august 2012, iar din raportul de activitate pe anul trecut a fost publicat un extras de două pagini cu cifre generale, fără o situație pe fiecare parchet din raza Curții de Apel. Poate ar fi fost interesant să-l întrebăm pe procurorul general Tiberiu Nițu despre activitatea parchetului clujean.

Contactat de CLUJUST, purtătorul de cuvânt al Ministerului Public, Simona Frolu, a spus că nu știe dacă procurorul general este la Cluj, dar că se va interesa și va reveni telefonice, lucru pe care nu l-a făcut.

 

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns