Proces încheiat: Fotbalistul Cadu s-a împăcat cu ”U”-iștii judecați pentru că l-ar fi lovit

Cadu, pe numele său complet Ferreira de Sousa Ricardo Manuel, fost jucător la CFR 1907, s-a împăcat cu cei doi ”U”-iști care l-ar fi lovit în tunelul dinspre vestiare la meciul din mai 2012 de pe Cluj Arena.

După mai bine de trei ani, procesul penal de la Judecătoria Cluj-Napoca în care fotbalistul Ricardo Cadu este parte vătămată și maserul Liviu Ciucă alături de șoferul Gheorghe Tripon sunt inculpați s-a finalizat prin împăcarea părților, fiind schimbată încadrarea juridică.

Soluția pe scurt: ”In baza art. 386 Cpp, schimba incadrarea juridica a faptelor celor doi inculpati din infractiunea de purtare abuziva, prevazuta de art. 250 alin. 3 C.penal, raportat la art. 258 alin. 1 C.penal, in infractiunea de lovire prevazuta de art. 180 alin. 1 C.penal 1969.

În temeiul art. 396 alin. 1, 6 raportat la art. 16 alin. 1 lit. g Cod Procedura Penala înceteaza procesul penal fata de inculpatul Tripon Gheorghe Gabriel pentru savarsirea infractiunii de lovire prevazuta de art. 180 alin. 1 C.penal 1969, ca urmare a impacarii partilor.

În temeiul art. 396 alin. 1, 6 raportat la art. 16 alin. 1 lit. g Cod Procedura Penala înceteaza procesul penal fata de inculpatul Ciucă Liviu pentru savarsirea infractiunii de lovire prevazuta de art. 180 alin. 1 C.penal 1969, ca urmare a impacarii partilor.

Lasa nesolutionata latura civila a cauzei.

In baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. d, Cod Procedura Penala obliga pe fiecare inculpat in parte, la plata sumei de cate 700 lei fiecare si pe partea vatamata Ferreira De Sousa Ricardo Manuel la plata sumei de 50 lei, cheltuieli judiciare catre stat.”

Gheorghe Tripon
Gheorghe Tripon

Amintim că la meciul dintre ”U” Cluj și CFR din 8 mai 2012 a existat mai întâi un conflict între jucători pe teren, început de Cadu și portarul Bornescu, partida fiind oprită, iar când CFR-istul s-a îndreptat spre vestiare ar fi fost lovit de Ciucă și Tripon. Primul a recunoscut la proces fapta, iar al doilea a spus că doar l-a împins.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns