fbpx

Absolvenții de INM au fost repartizați la instanțe și parchete. Doi vin la Cluj

Absolvenții Institututlui Național al Magistraturii (INM) au fost numiți în funcția de judecător sau procuror stagiar și au fost repartizați la instanțe și parchete din țară. Doi vin la parchete din Cluj.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de judecător sau procuror stagiar a absolvenţilor Institutului Naţional al Magistraturii, promoţia 2016, la judecătorii și parchete, începând cu data de 15 iulie 2016.

Niciunul dintre cei 80 de noi judecători stagiari nu a fost repartizat la vreo judecătorie din Cluj, iar doi dintre cei 77 de procurori stagiar au primit posturi în acest județ: Ani Claudia Ciopa – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și Dragoș Nicolae Șimon – Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda. Cei doi au avut mediile finale la examenul de absolvire 8,68, respectiv 8,25. Menționăm că singura media de 9 avută de un procuror stagiar la examenul de absolvire aparține Mădălinei Pușcaș – 9,38, fost studentă la Facultatea de Drept a UBB Cluj. Aceasta a fost repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

April Roman, absolventa din Cluj care a intrat prima la INM în 2014, a avut media 8,26 la examenul de absolvire și a primit post la Judecătoria Oradea.

Lista completă cu judecătorii și procurori stagiari

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns