fbpx

Primele gânduri transmise de avocatul Robert Roșu după eliberare

Avocatul Robert Roșu a transmis primele gânduri celor care l-au sustinut in cele 341 fe zile cat a stat in penitenciar.

„Dragi prieteni,

Stiu ca ati fost alaturi de mine in numar mare. Am simtit permanent gandurile voastre bune, energia pozitiva, am primit si am citit toate mesajele voastre, prin care mi-ati dat putere sa trec mai usor peste fiecare zi.

Nu sunt prea multe de spus acum. Asa cum banuiti incerc sa-mi adun gandurile, sa ma readaptez. Eu am crezut mereu in justitie, in adevar, in dreptul la aparare, de aceea am ales sa practic avocatura si sa fiu avocat pledant. Intr-un final, justitia a prevalat.

Multumesc familiei, fara de care nu stiu cum as fi rezistat. Multumesc din toata inima tuturor. A contat enorm tot ceea ce ati facut pentru mine si pentru profesie in general.

Nu am suficiente cuvinte sa le multumesc colegilor mei de la TZA, fratilor si surorilor, cu care am dus si binele si greul. Tuturor va intorc inzecit gandurile mele bune si imi doresc ca toata suferinta, revolta, zbaterea, umilinta din ultimii ani si, mai ales din ultimul an, sa se transforme in ceva bun, din care sa avem, cu totii, de invatat.

Ma inclin si raman mereu al vostru,
Robert”

 

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!