fbpx

Polițiștii clujeni au reținut trei hoți care furau din locuințe tot ce prindeau

Polițiștii clujeni au depistat și reținut trei bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi. Aceștia furau din locuințe tot ce prindeau la mână. Prejudiciul, în valoare de circa 25.600 de lei, a fost recuperat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați, de 20, 22 și 30 de ani, din Apahida, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

”Conform probatoriului administrat, în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, cei în cauză ar fi pătruns, fără drept, în trei imobile de pe raza municipiului Cluj-Napoca și ar fi sustras bunuri (cric hidraulic, materiale de construcție, uși din lemn, boiler electric, mașină de spălat, cuptor cu microunde, ceas de perete, vesela, covor, combină frigorifică etc) în valoare de circa 25.600 lei. În urma identificării și depistării celor trei, prejudiciul a fost recuperat integral.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În cursul zilei de azi, magistrații i-au plasat pe cei trei sub control judiciar. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina