fbpx

Un avocat cunoscut din București s-a plâns de condițiile din Tribunalul Cluj

Un avocat cunoscut din București s-a plâns de condițiile din Tribunalul Cluj, insinuând că sunt ca în secolul XVIII. O avocată din Cluj i-a dat replica.

Avocatul Costel Gîlcă, ce apare în mai multe articole în domeniul dreptului muncii, s-a plâns pe o rețea de socializare profesională după ce a avut proces la Cluj.

”Ieri am fost la procesul lui Horia Closca si Crisan. Jumatate gluma, jumatate adevar. Am fost la Tribunalul Cluj. M-a uimit faptul ca in sec XXI incalzirea Tribunalului de face cu soba (bine ca macar bagasera gaz). Pe holurile tribunalului Cluj un frig de nu puteai sa stai doar cu roba. In fine….sala 16 in care a avut loc procesul…era efectiv rupta din sec XVIII. Fara microfoane pentru inregistrare, fara puputru pentru parti, doar cu un pupitru si masa pentru instanta (altfel ff profi instanta) iar in fata pe conturul sarii (semirotund) doar un sir de banci in care stateau niste pensionari cu cusmele in mana! Am vazut si eu cum erau conditiile de judecata in sec XVIII! :)))”, a scris avocatul Costel Gîlcă pe rețeaua LinkedIn.

O avocată din Cluj i-a dat replica la comentarii sub postare și i-a amintit că aici dosarele pot fi accesate electronic, spre deosebire de Capitală, unde se stă la cozi: ”Mai bine sali neincalzite dar acces online la dosare (din caldura biroului) decat la Tribunalul Bucuresti unde esti nevoit sa piezi 4 ore la arhive la cozi ca acum 15 ani”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina