fbpx

Polițiști clujeni, avansați în grad de Ziua Poliției Române

19 ofițeri și 10 agenți din cadrul IPJ Cluj au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite și rezultate deosebite obținute în activitatea profesională.

De altfel, pentru îndeplinirea stagiului minim în grad profesional au fost avansați 124 de polițiști.

La finalul ședinței, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului a premiat polițiștii care au participat și ocupat locuri pe podium la competițiile de tir și fotbal, cuprinse în Calendarul Zilei Poliției 2023.

Tot cu acest prilej, Vlad Paven, care deține funcția de șef de post la Postul de Poliție Comunală Ciurila, a primit un certificat de apreciere și felicitări din partea conducerii, pentru implicarea și empatia manifestată în cursul lunii februarie, atunci când a acordat sprijin mai multor persoane care se aflau în interiorul autovehiculelor blocate în nămeți.

Comments

comentarii

Cutremurul cu magnitudinea 5,2 pe Richter s-a înregistrat, marți seară, 6 iunie, la o adâncime de 6.3 kilometri în județul Arad. Mai multe familii s-au trezit cu casele distruse de la seism și de frica unui alt cutremur au decis să doarmă în mașini.... Citește mai mult
UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter a avut loc marți seara în Arad. Seismul s-a simțit iar până la Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!