fbpx

Avocata fratilor Tate din SUA spune că Ambasada îi va sprijini

Avocata Tina Glandian a trimis un mesaj din SUA in care sustine ca Ambasada de la Bucuresti le va oferi asistență fraților Tate. Aceeasi ambasada de la care a pornit ancheta DIICOT cand o tanara americana s-a plans ca a fost sechestrata in vila milionarilor.

Pe langa lamuriri despre scrisoarea trimisa unei victime din SUA, pe care fratii Tate au dat-o in judecata pentru defaimare, despre care a mai vorbit, avocata Tina Glandian a vorbit despre implicarea Ambasadei SUA.

”Suntem recunoscatori ca Ambasada SUA in Romania a inceput sa se intereseze de acest caz. Stiu ca una din cele mai mari prioritati este sa ofere asistenta cetatenilor americani, cum a facut si in cazul altor cetateni. Suntem optimisti ca cu ajutorul lor (cei de la Ambasada -.n.red.) ii sfarsit ii vom putea aduce pe fratii Tate acasa”, spune avocata.

 

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!