Avocata fratilor Tate din SUA spune că Ambasada îi va sprijini

Avocata Tina Glandian a trimis un mesaj din SUA in care sustine ca Ambasada de la Bucuresti le va oferi asistență fraților Tate. Aceeasi ambasada de la care a pornit ancheta DIICOT cand o tanara americana s-a plans ca a fost sechestrata in vila milionarilor.

Pe langa lamuriri despre scrisoarea trimisa unei victime din SUA, pe care fratii Tate au dat-o in judecata pentru defaimare, despre care a mai vorbit, avocata Tina Glandian a vorbit despre implicarea Ambasadei SUA.

”Suntem recunoscatori ca Ambasada SUA in Romania a inceput sa se intereseze de acest caz. Stiu ca una din cele mai mari prioritati este sa ofere asistenta cetatenilor americani, cum a facut si in cazul altor cetateni. Suntem optimisti ca cu ajutorul lor (cei de la Ambasada -.n.red.) ii sfarsit ii vom putea aduce pe fratii Tate acasa”, spune avocata.

 

Comments

comentarii

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.... Citește mai mult
Astăzi, 14 iunie, începe la Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.... Citește mai mult

Lasă un răspuns