fbpx

Pescobar, reacție la postarea șefului ANPC de pe TikTok: ”Circa mare și abuz (..) Voi acționa în instanță!”

Patronul Taverna Racilor, Paul Nicolau, zis Pescobar, anunță că îl va da în judecată pe președintele ANCP, Horia Constantinescu.

”Circ mare și abuz marca ANPC! Demonstrez in orice secunda prin acte că Dorada de la Muntele Athos era in termen !! Să vă fie Rușine și nu așa se câștiga capital politic , sa va angajați alți consultanți ! eu le las să se strângă și voi acționa in instanța pentru tot prejudiciul creat!”, a postat Pescobar.

Acesta spune despre Horia Constantinescu că ”este singura autoritate din România care face circ pe TikTok cum că au găsit 136 de produse expirate la Timișoara. Domnule Horia, dovedim prin acte, prin facturi, prin cmr că dorada pe care o luăm de la Muntele Athos, de la Mănăstirea Vatopediou, este total în regulă. Cele 136 cu care vă lădurați voi.. Rușine să vă fie! Bă da rușine să vă fie! Demonstrăm tot, când s-a vândut, când a intrat dorada, demonstrăm absolut tot”

@tavernaracilortimisoara

Circ mare și abuz marca ANPC ❤️ ! Demonstrez in orice secunda prin acte că Dorada De la Muntele Athos era in termen !! Să vă fie Rușine și nu așa se câștiga capital politic , sa va angajați alți consultanți ! eu le las să se strângă și voi acționa in instanța pentru tot prejudiciul creat! #pescobar

♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Președintele ANPC Horia Constantinescu are peste 140.000 de urmăritori pe TikTok.

 

@horiaconstantinescuanpc

SC NEDSEA SRL – Restaurant Taverna Racilor punct de lucru Iulius Mall Timisoara, control operativ Abateri: operatorul economic funcționează autorizat ONRC si DSVSA pentru obiectul de activitate Restaurant, fără a avea autorizație din partea Primăriei Municipiului Timișoara, fiind prezentat un document înregistrat de solicitare obținere acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. Materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare, păstrare- spații frigorifice și congelator lipsite de elemente de identificare-caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv 13.09.2023, 15.09.2023 cantitate 136 kg. Parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, in lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare(toate produsele fiind congelate). Nu se respectă vecinătățile în spațiile de depozitare, ouăle nu erau curățate și dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice. Întreg spațiul de preparare, servire si depozitare era igienizat necorespunzător(insalubru). Tavanul depozitului prezenta infiltrații de umezeală și porțiuni lipsă. Nu se respecta condițiile de păstrare-depozitare recomandate de producător. Au fost identificate preparate cu modificări organoleptice și impurități în conținut. Au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale: 1Avertisment 1 amendă contravențională în cuantum de15.000 lei Măsuri dispuse: -Oprire temporară a serviciilor pană la remediere – Oprire definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman al produselor neconforme.

♬ Powerful songs like action movie music – Tansa

 

„Este pentru prima dată când vin personal la Taverna Racilor. Am sute de kilometri, fără exagerare, în cei 7 ani de activitate în care am participat la acțiunile de control ale colegilor mei, nu numai eu, ci și domnul vicepreședinte și oricare dintre cei care ne aflăm în structura de conducere a unei autorități. (…)

Este o situație sensibilă, am fost acuzat în spațiul public că am luat măsuri abuzive, iată că și prin adresele pe care le-am primit de la operatorii economici, o parte dintre lucrurile constatate de către colegii noștri și le-au asumat, după cum a făcut-o și popularul membru al familiei, Paul Nicolau, în spațiul public.

Acesta a spus că ce dacă era o diferență de 12 grade, că ce dacă nu avea avizul la cel de la Snagov…noi ne gândim că acești  – ce dacă – reprezintă un pericol real pentru consumatori, am oprit activități ale operatorilor economici pentru mult mai puțin de atât. În cazul zilelor, știți bine că lipsa oricăruia dintre avize a condus la oprirea temporară”,a declarat șeful ANPC pentru Cancan.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!