fbpx

Percheziții DNA la Primăria Cluj-Napoca. Este vizată Direcția de urbanism

Procurorii au descins de dimineață la Primăria Cluj-Napoca, cu toate că primarul Emil Boc este plecat în străinătate. Surse judiciare spun că este vizată Direcția de urbanism, despre ale cărei nereguli s-au scris în presă râuri de cerneală.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 -2016, a unor infracțiuni  de corupţie şi asimilate celor de corupție.

În cursul dimineții de 10 octombrie  2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locaţii situate în municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locaţii situate în incinta aceleiaşi instituţii publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice şi sediul unei persoane juridice.”, se arată în comunicatul DNA Cluj.

Potrivit biroului de presă al Primăriei, procurorii au întrebat dimineață de city-managerul Gheorghe Șurubaru, dar acesta nu era în primărie. Procurorii au ridicat câteva documente și au spus că se vor întoarce la instituție.

Vom reveni

Comments

comentarii

Lasă un răspuns